

LEGISLATIVE ASSEMBLY

FOR THE AUSTRALIAN CAPITAL TERRITORY

STANDING COMMITTEE ON EDUCATION AND COMMUNITY INCLUSION Mr Michael Pettersson MLA (Chair), Mr Johnathan Davis MLA (Deputy Chair), Ms Nicole Lawder MLA

Inquiry into Skateboarding and Skate Parks in the ACT

Public hearing schedule

Thursday 9 November 2023 (Prince Edward Island Room)

S. No.	Time	Duration	Witness(es)
1	11.00 am – 11.20 am	20 Minutes	Dr Dan Johnston
			Lecturer, Western Sydney University
2	11.25 am – 11.45 am	20 Minutes	Mr David Pang
			Canberra Region Old School Skaters (CROSS)
3	11.50 am – 12.35 pm	45 Minutes	Mr Tony Caruana, President
			Mr Brenden Wood, Vice President
			Canberra Skateboarding Association
4	12.40 pm – 1.00 pm	20 Minutes	Mr Nick Hannan
			Executive General Manager, Government Strategy
			AusCycling
	1.00 pm – 4.00 pm	3 Hours	Break
5	4.00 pm – 5.00 pm	60 Minutes	Ms Yvette Berry MLA
			Minister for Sport and Recreation
			Mr Ken Marshall
			Executive Group Manager, City Operations,
			Transport Canberra and City Services
			Ms Sophie Clement
			Executive Branch Manager, Infrastructure Delivery,
			Transport Canberra and City Services
	5.00pm		Close