

## Inquiry into the Voluntary Assisted Dying Bill 2023 Hearing Schedule

## **Monday 29 January to Friday 2 February 2024**

The ACT Legislative Assembly has established a select committee to inquiry into the Voluntary Assisted Dying Bill 2023.

Hearings will be conducted in the Prince Edward Island Room.

Viewing galleries are open to the public. You can watch the proceedings live, or later via Video on Demand.

Hansard transcripts will be published approximately one week after each hearing.

The Select Committee must report on this inquiry by 29 February 2024

## Day 2 – Wednesday 31 January 2024

Prince Edward Island Room (1:30pm – 4:10pm)

Duration	Time	Witness	Background Material
30 mins	1:30pm – 2:00pm	ACT Right to Life	Submission 017
30 mins	2:00pm – 2:30pm	Australia New Zealand Society of Palliative Medicine	Submission 071
45 mins	2:30pm – 3:15pm	Calvary Health Care	Submission 055
15-min break			
20 mins	3:30pm – 3:50pm	Bernadette Tobin	Submission 075
20 mins	3:50pm - 4:10pm	Andrew Donnellan	Submission 060