

## LEGISLATIVE ASSEMBLY

FOR THE AUSTRALIAN CAPITAL TERRITORY

STANDING COMMITTEE ON EDUCATION AND COMMUNITY INCLUSION Mr Michael Pettersson MLA (Chair), Miss Laura Nuttall MLA (Deputy Chair), Ms Nicole Lawder MLA

## Public Hearing Schedule - Inquiry into the Disability Inclusion Bill 2024

Thursday, 4 April 2024 (Prince Edward Island Room) Time: 1.30pm – 5pm

Time	Duration	Witness	Submission
1:30pm to 1:55pm	25 minutes	ACT Human Rights Commission	Submission 11
1:55pm to 2:15pm	20 minutes	ACT Disability Reference Group	Submission 9
2:15pm to 2:40pm	25 minutes	Ms Suzanne Orr MLA	Submission 3
2:40pm to 3:00pm	20 minutes	Volunteering ACT	Submission 5
3:00pm to 3:20pm	20 minutes	Mental Health Community Coalition	Submission 7
Break (40 minutes)			
4:00pm to 5:00pm	1 hour	Ms Rachel Stephen-Smith MLA Minister for Disability	Submission 6